Reduceri ochelari de vedere

La ECOOPTICA ai mereu parte de prețuri corecte pentru toată gama de produse comercializate – rame de ochelari, lentile pentru ochelari, ochelari de soare, lentile de contact și accesorii. În plus, gândim oferte și promoții create special pentru tine – vrem să te ajutăm să găsești oferta care ți se potrivește cel mai bine.

Prețurile pentru lentilele de ochelari de vedere pornesc de la 15 RON / bucată. Apoi oferta ECOOPTICA variază în funcție de tratamentele pe care le alegi pentru fiecare lentilă, de furnizor și de alte caracteristici și specificații tehnice – alte reduceri pentru ochelari de vedere sunt disponibile în magazin.

Desigur, garantăm calitatea vederii indiferent de lentilele pe care le achiziționați. Toate lentilele au garanție și sunt conforme cu legislația Europeană. Aceeași garanție este acordată și pentru ramele ochelarilor aleși și pentru toată gama de produse comercializate.

Ne poți găsi în 5 locații diferite din Brașov – ECOOPTICA Victoriei, ECOOPTICA Griviței, ECOOPTICA Făget, ECOOPTICA Brintex și ECOOPTICA Piața Star.

Nu uita, în cadrul opticilor medicale ECOOPTICA Brașov beneficiezi de consult optometric gratuit și de consult oftalmologic de specialitate la doctorul oftalmolog Dincă Florin.

Punem preț mereu pe cerințele clienților noștri și de aceea avem prețuri mici pentru toată gama de lentile. Ofertele noastre sunt create pentru voi, pentru a fi mereu la nivelul așteptărilor.

Vezi toate ofertele și promoțiile Ecooptica

Cele mai mici prețuri, calitate garantată

Top